Tabletter erbjuder mycket mer flexibilitet och bekvämlighet för människor än telefoner gör. Från titta på film, läsa böcker, skapa presentationer för arbete, prata med kunder på Skype när du är på resande fot att hålla sig underhöll med spel och kontakt med vänner och familjer genom sociala medier, det finns ingenting att tabletterna inte kan göra. Således, om din surfplatta är trasig eller inte fungerar, vill du det repareras snabbt.
Oavsett om du har en krossat glas, trasiga LCD, laddningsproblem eller tablet kommer inte att slå på, ta med den till oss. Vi är professionella och kvalificerade att utföra sådana reparationer för att få det fixat upp tidigast.

Genom att använda den högsta kvalitet reservdelar, ser vi till att enheten kommer att fungera som ny. Vi byter endast de delar som krävs för att bytas ut och inte belastar dig med kostnaden för reparation som surfplattan inte behöver. Vi arbetar på alla ledande tabletter av olika märken.

När det gäller första och andra generationen av iPhone, måste du först ta ut SIM-facket med en liten gem. Ta sedan bort skruvarna på båda sidor av laddnings plats och ta bort bakstycket med hjälp av en liten kraft. Drag av flatkabeln som ansluter fallet till toppen.