Många mobila företag nätverks lås mobila enheter till sina nät så att de inte kan nås på något annat än den av deras mobilnät. Man kan heller inte använda några fria nätet SIM-kort i sina telefoner om de har köpt en telefon som är låst till en viss mobilnät. För att kunna använda låst telefon med andra nätverksbolag, måste du låsa upp telefonen med en kod som är inte ett lätt jobb.

Detta är anledningen till att det är viktigt att närma sig en professionell för att låsa upp telefonen så att du kan använda de billigaste och bästa SIM-kortet i enheten. Vi kan låsa upp alla märken och modeller av telefonen snabbt och effektivt. Detta är också en fördel om du besöker ett annat land och vill använda lokala SIM-kort för att undvika dyra roamingavgifter.

När det gäller första och andra generationen av iPhone, måste du först ta ut SIM-facket med en liten gem. Ta sedan bort skruvarna på båda sidor av laddnings plats och ta bort bakstycket med hjälp av en liten kraft. Lossa flatkabeln som ansluter ärendet till moderkortet och ta bort bildskärmspanelen med hjälp av en spudger.