Oavsett om du är ett företag eller en individ som vill fixa din dator, kan du lita på oss att ta hand om alla dina behov. Vi förstår att datorer gör våra liv och verksamhet mycket lättare och när de inte fungerar på det sätt de ska, kan det bli lite trassel. Vårt mål är att erbjuda enastående tjänster direkt till ditt hem eller till ditt kontor att utföra reparationsarbeten eller felsöka datorn. Ut sakkunnig personal kommer att uppmärksamma dina behov och erbjuder dig det bästa konsultation och rådgivning på att hantera din dator well.We göra detta även om vi märker att datorn inte behöver någon reparationsarbeten. Vårt mål att minimera problemet från upprepas och erbjuder dig låg kostnad reparationsarbeten som är nödvändig för din dator behöver.

Från att lösa ditt nätverk problem, problem med hårdvara eller mjukvara problem för skrivbordet PC eller MAC, för att trimma upp och installera programvara.

Använd skruvmejsel för att bända upp den gamla batteryand undvik att röra några kablar i systemet. Ta bort limmet buren trådar med samma verktyg och ta in en lödkolv för att lossa dem. Ta ut batteriet och sedan ersätta den.