De flesta av oss är stressade och trötta med alla de yrkesmässiga och personliga åtaganden som i slutet av dagen, vi vill bara slappna av och bege dig till en fantasivärld där du är en rädda världen från utomjordingar eller hundratals zombies. Detta är anledningen till spelkonsoler blir allt populärare för varje dag och de är inte bara för barnen, vuxna älskar dem också. Så, vad gör du om din konsol utvecklar ett fel eller slutar arbeta en dag?

Vårt professionella team har specialiserat sig på spelkonsol reparationer och erbjuder även uppgraderingar. Från nuvarande generations plattformar till de äldre versionerna, kan vi erbjuda dig lösningar så att du kan komma tillbaka till spel på nolltid. Om du har problem med dina handhållna konsoler, har vi hjälp fix det också.

De flesta reparation företag kommer att säga att spelkonsoler är alltför komplicerat att repareras.

När det gäller första och andra generationen av iPhone, måste du först ta ut SIM-facket med en liten gem. Ta sedan bort skruvarna på båda sidor av laddnings plats och ta bort bakstycket med hjälp av en liten kraft. Lossa flatkabeln som ansluter ärendet till slutet.