Mobiler telefon har blivit en oskiljaktig del av våra liv. Vi kan nu surfa på webben, logga in på våra sociala nätverk webbplatser eller bara bedriva fritidsaktiviteter för timmar på dina telefoner utan att bli uttråkad.
Men vad händer om du bara tyst gå igenom dina WhatsApp meddelanden och innan du kan förverkliga telefonen bara slinker igenom din hand och dess skärm Sigmunds till tusen bitar. Känslan av att ägaren är fylld med inte kan förstås av personer som inte har gått igenom liknande.

Om du är i behov att screena repareras för krossat glas, måste du vara säker på att du litar på din telefon med de bästa i de branscher. Detta är anledningen till att vi utbilda våra ingenjörer och tekniska team att bli den bästa reparation specialist i landet.

Använd skruvmejsel för att bända upp det gamla batteriet och undvik att röra några kablar i systemet. Ta bort limmet buren trådar med samma verktyg och ta in en lödkolv för att lossa dem. Ta ut batteriet och sedan ersätta det ska göras är exakt sken. Att sätta i ett nytt batteri borde vara lättare än att köpa en. Experter på den berömda Apple prylar rekommendera människor att använda
högkvalitativa OEM-batterier.