water_2

De flesta reparation företag kommer att säga att spelkonsoler är alltför komplicerat att repareras. Men, vi säger att det är möjligt eftersom det behöver fler teknikaliteter att vårt team har. Om du funderar på att få dina spelkonsoler reparerade, kom till oss och vi kommer att se till att de fungerar lika bra som nya.

Read more ”Upplåsningsstiftet skyddade enheter”

macpc_2

Oavsett om du har en krossat glas, trasiga LCD, laddningsproblem eller tablet kommer inte att slå på, ta med den till oss. Vi är professionella och kvalificerade att utföra sådana reparationer för att få det fixat upp tidigast. Genom att använda den högsta kvalitet reservdelar, ser vi till att enheten kommer att fungera som ny. Vi byter endast de delar som krävs för att bytas ut och inte belastar dig med kostnaden för reparation som surfplattan inte behöver. Vi arbetar på alla ledande tabletter av olika märken.

Read more ”Skadade portar och fack i bärbara datorer”

blog (41)
By admin / LCD och LED Reparation / /

Vårt mål är att erbjuda enastående tjänster direkt till ditt hem eller till ditt kontor att utföra reparationsarbeten eller felsöka datorn. Ut sakkunnig personal kommer att uppmärksamma dina behov och erbjuder dig det bästa konsultation och rådgivning på att hantera din dator också. Vi gör detta även om vi upptäcker att datorn inte behöver någon reparationsarbeten. Vårt mål att minimera problemet från upprepas och erbjuder dig låg kostnad reparationsarbeten som är nödvändig för din dator behöver.

Read more ”Byte av bärbara datorer och TV-skärmar”

Vårt professionella team har specialiserat sig på spelkonsol reparationer och erbjuder även uppgraderingar. Från nuvarande generations plattformar till de äldre versionerna, kan vi erbjuda dig lösningar så att du kan komma tillbaka till spel på nolltid. Om du har problem med dina handhållna konsoler, har vi hjälp fix det också.

Read more ”Skivor spel och spelkonsoler portar”

blog (8)

Detta är anledningen till att det är viktigt att närma sig en professionell för att låsa upp telefonen så att du kan använda de billigaste och bästa SIM-kortet i enheten. Vi kan låsa upp alla märken och modeller av telefonen snabbt och effektivt. Detta är också en fördel om du besöker ett annat land och vill använda lokala SIM-kort för att undvika dyra roamingavgifter. Oavsett vad anledningarna kan vara, vi är här för att erbjuda dig låsa telefontjänster på det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden.

Read more ”Magneter och elektroniska apparater – förlorade data”

By admin / MAC och PC Reparation / /

När det gäller första och andra generationen av iPhone, måste du först ta ut SIM-facket med en liten gem. Ta sedan bort skruvarna på båda sidor av laddnings plats och ta bort bakstycket med hjälp av en liten kraft. Lossa flatkabeln som ansluter ärendet till moderkortet och ta bort bildskärmspanelen med hjälp av en spudger. Moderkortet var tvungen att tas bort efter att du har hittat och tagit bort ca 8 skruvar och en ”4” bandkabel.

Read more ”Bullriga datorer och vanliga maskinvaruproblem”

Från att lösa ditt nätverk problem, problem med hårdvara eller mjukvara problem för skrivbordet PC eller MAC, för att trimma upp, installera programvara, antivirusprogram och även rengöring, vår expert datorreparatör personal kommer att vara glada att svara på alla dina frågor om dator reparation och underhåll, så att du alltid har någon att ringa vid eventuella problem, även om det under de udda timmar.

Read more ”Effekten av damm och smuts på elektronik”

Mobiltelefoner faller i vattnet är komiskt vanliga och störande på samma gång. Det behöver några snabba åtgärder samt skadekontroll. För att rädda situationen, finns det några saker som du kan göra. Få det ur vattnet snabbt och demontera alla delar. SIM-kortet ska sparas först eftersom det innehåller alla uppgifter. Enheten bör sättas i absorberande handdukar och torkade.

Read more ”Återuppliva telefonen – Vad göra när telefonen faller i vatten”

blog (40)

När det gäller första och andra generationen av iPhone, måste du först ta ut SIM-facket med en liten gem. Ta sedan bort skruvarna på båda sidor av laddnings plats och ta bort bakstycket med hjälp av en liten kraft. Lossa flatkabeln som ansluter ärendet till moderkortet och ta bort bildskärmspanelen med hjälp av en spudger. Moderkortet var tvungen att tas bort efter att du har hittat och tagit bort ca 8 skruvar och en ”4” bandkabel.

Read more ”Återställa data från SIM-kortet”