Tjänsten Vanliga frågor

Vi reparerar mobiltelefoner på en daglig basis. Dessutom, vi är fullt kapabla att hantera alla typer av elektroniska reparationer, inklusive bärbara datorer, tabletter & amp; spelsystem.
Eftersom alla typer av reparationer vi utför är annorlunda, är betalning vid mottagandet.
ja! Om du vill säkerhetskopiera data som lagras på enheten, har du kommit till rätt ställe! våra tekniker är fullt kapabel att säkerhetskopiera data så att du inte förlorar något av det.
Ibland vissa skador din elektroniska enhet emot kan leda till förlust av data, men ingenting som Tele Media tekniker gör kommer att orsaka förlust av data.

Mobiltelefon Reparation

Detta är anledningen till att det är viktigt att närma sig en professionell för att låsa upp telefonen så att du kan använda de billigaste och bästa SIM-kortet i enheten. Vi kan låsa upp alla märken och modeller av telefonen snabbt och effektivt.
Många mobila företag nätverks lås mobila enheter till sina nät så att de inte kan nås på något annat än den av deras mobilnät. Man kan heller inte använda några fria nätet SIM-kort i sina telefoner om de har köpt en telefon som är låst till en viss mobilnät.
Detta är anledningen till att det är viktigt att närma sig en professionell för att låsa upp telefonen så att du kan använda de billigaste och bästa SIM-kortet i enheten. Vi kan låsa upp alla märken och modeller av telefonen snabbt och effektivt. Detta är också en fördel om du besöker ett annat land och vill använda lokala SIM-kort för att undvika dyra roamingavgifter.

MAC och PC Reparartion

Oavsett om du är ett företag eller en individ som vill fixa din dator, kan du lita på oss att ta hand om alla dina behov. Vi förstår att datorer gör våra liv och verksamhet mycket lättare och när de inte fungerar på det sätt de ska, kan det bli lite trassel.
Vårt mål är att erbjuda enastående tjänster direkt till ditt hem eller till ditt kontor att utföra reparationsarbeten eller felsöka datorn. Ut sakkunnig personal kommer att uppmärksamma dina behov och erbjuder dig det bästa konsultation och rådgivning på att hantera din dator också. Vi gör detta även om vi upptäcker att datorn inte behöver någon reparationsarbeten.
Från att lösa ditt nätverk problem, problem med hårdvara eller mjukvara problem för skrivbordet PC eller MAC, för att trimma upp, installera programvara, antivirusprogram och även rengöring, vår expert datorreparatör personal kommer att vara glada att svara på alla dina frågor om dator reparation och underhåll.
Vårt mål är att erbjuda enastående tjänster direkt till ditt hem eller till ditt kontor att utföra reparationsarbeten eller felsöka datorn. Ut sakkunnig personal kommer att uppmärksamma dina behov och erbjuder dig det bästa konsultation och rådgivning på att hantera din dator också. Vi gör detta även om vi upptäcker att datorn inte behöver någon reparationsarbeten.

Surfplattor och iPad Reparation

Oavsett om du har en krossat glas, trasiga LCD, laddningsproblem eller tablet kommer inte att slå på, ta med den till oss. Vi är professionella och kvalificerade att utföra sådana reparationer för att få det fixat upp tidigast. Genom att använda den högsta kvalitet reservdelar, ser vi till att enheten kommer att fungera som ny.
Tabletter erbjuder mycket mer flexibilitet och bekvämlighet för människor än telefoner gör. Från titta på film, läsa böcker, skapa presentationer för arbete, prata med kunder på Skype när du är på resande fot att hålla sig underhöll med spel och kontakt med vänner och familjer genom sociala medier, det finns ingenting att tabletterna inte kan göra.
Anställa de bästa tekniker och använder den senaste diagnosverktyg, är vi utrustade för att diagnostisera problem och utföra surf reparation i minsta möjliga tid. Erbjuder de mest konkurrenskraftiga priserna på tablett reparationer, kan du förvänta dig tablet bakåt i tiden så att du kan gå tillbaka till att använda det inom en arbetsdag.